Författare

Det har blivit en del böcker genom åren. Hans M Hirschi som författare.

Hans M Hirschi är en författare som skriver hoppfulla och karatärsdrivna historier. Helt vanliga människor behöver hantera oväntade situationer som synliggör bredden av queera livsöden för en bredare allmänhet. Hans har fått epitetet “The Queen of Unconventional Happy Endings”, de ovanliga lyckliga slutens drottning. Hans skriver hoppfullt, även om det svåraste, därav smeknamnet. Det är inte ovanligt att stora personligheter kallas ”queen” inom queer världen, ofta med glimten i ögat.

Du hittar hans böcker på välsorterade bokhandlare, på Apple och Amazon eller direkt från förlaget. På förlaget finns en komplett verksförteckning.

Det har hittills blivit arton romaner i olika genrer, flera samlingsböcker, tre barnböcker och Hans har medverkat som författare i tre antologier genom åren. Flera av böckerna har blivit bästsäljare i Australien, Kanada och inte minst i USA. Hans senaste bok, Anna and the Lost Zorn, som kom ut i april 2023, är en deckare som utspelar sig i Göteborgs Södra Skärgård. Hans skriver på engelska. Förlaget Beaten Track Publishing i Storbritannien ger ut alla Hans böcker.

Du kan boka honom som föreläsare, skol– eller till författarbesök. Hans erbjuder också en populär skrivarkurs från ax till limpa.

Ett besök från Hans som författare är berättigad till kulturstöd genom Västra Götalandsregionen.

Senaste boken är en deckare i vacker skärgårsmiljö.