Författarbesök

Författardagar 2022

Västsvenska Författardagar 2022 i Alingsås

Att boka ett författarbesök är något alldeles speciellt. Klassen har kanske jobbat med en bok under en längre tid och så kommer författaren för att svara på frågor. Möjligen har bokcirkeln på biblioteket läst en inspirerande bok och vill förgylla med att träffa författaren. Chefen vill bjuda arbetskamrater eller arbetslaget på något särskilt och skapa ett lärande tillfälle.

Oavsett anledning, ett författarbesök tillför alltid något nytt, skapar mervärde, genom att belysa en text ur ytterligare ett perspektiv eller för att man kan få svar på frågor direkt från källan. Workshops, skrivarkurser, debatter och panelsamtal är ytterligare färger på min palett.

Som medlem i Författarcentrum kan jag bokas till författarbesök i hela landet genom Författarförmedlingen, landets största. I många kommuner och regioner stöttas besök genom bidrag. Kolla gärna med din kommun. Jag är godkänd för Västra Götalandsregionens olika arrangörsstöd och har ett arrangemang med i vår regionala kulturkatalog. Bara en sån sak…

Varmt välkommen att höra av dig. Du kan boka ditt besök här eller direkt genom mig.